Del av løsningen blir å gjøre noe med at Kane også scorer i Premier League. (foto: tottenham, twitter)

Fotballverden har plutselig fått øynene på Newcastle. Knapt poeng etter syv runder i Premier League, men med et eierskifte som skal endre maktbalansen i verdens tøffeste liga. Det var et Newcastle-lag som møtte Tottenham med fremtidshåp i blikket, noe Nuno Santo og Spurs-gjengen skulle få kjenne på.

Callum Wilson brukte bare to minutter før det sto 1-0 etter et flott angrep av hjemmelaget. På tribunen satt den nye Newcastle-ledelsen og smilte. Effekten av eierskiftet hadde gitt resultat i første kamp.

Men Tottenham var ikke interessert i å gi motstanderne langvarig glede. I løpet av en fem minutters-periode i første omgang hadde Spurs snudd kampen til 2-1.

Les: West ham plastret såret etter Brentford-tapet

Tanguy Ndomble og Harry Kane (Yeah!!) sto for scoringene, og Son Heung-Min plusset på med sin scoring rett før pause.

Newcastle dro på i andre omgang og holdt Hugo Lloris aktiv, men det endte med 2-3 seier til Tottenham etter et selvmål av Eric Dier.

Les på Engelske klubber: Så mye skal Newcastle handle for i januar

En sterke seier av Spurs, som sørget for at «verdens rikeste klubb» Newcastle er der de var ved forrige serierunde: Med 3 poeng.

Les: Det er bare en klubb som er aktuell for Robert Lewandowski