Får hvertfall ikke noen drahjelp av regjeringen.

Gareth Bale er fantastisk god når han gidder og når han ikke er skadet. – Da han kom tilbake til Real Madrid etter utlånet til Tottenham var mottagelsen og engasjementet overraskende stort. Manager Carlo Ancelotti var strålende fornøyd med å få tilbake sin stjernespiller fra første runde på Santiago Bernabéu, men så skjedde det som måtte skje, Bale ble skadet.

Det var egentlig overraskende at Tottenham ikke benyttet seg av kjøpsopsjonen de hadde med Real Madrid, trolig var en kombinasjon av Korona, ny og heftig belånt stadion, høy lønn og usikkerhet rundt managersituasjonen faktorer som gjorde de valgte å ikke holde på sin gamle stjerne. – Ikke sikkert de er så glade for det valget når de får høre nyheten fra Defensa Central at Nord London by rival og «erkefiende» Arsenal er villige til å tilby en avtale med Gareth Bale allerede fra januar av.

Les: Mohamed Elyounoussi vekker interessen fra de «store»

Nå kan styreleder Daniel Levy angre!

Det er få Tottenham fans som ønsker å se Gareth Bale i Arsenal drakt, og muligens hadde ikke Waliseren med verdens minst dekorative hår pryd heller tenkt at det kunne skje.

32 åringen har bare spilt tre kamper og scoret ett mål for Real Madrid denne sesongen. Den siste måneden har han vært ute med en skade, trolig er han ikke tilbake på gressmatta før i november. – På Transfermarkt finner du Gareth Bale sin imponerende skadehistorikk!.

Les på Engelske Klubber: Mer enn dobler lønna til Mohamed Salah