Fikk også noen dager med smil i Barcelona. (foto: barcelona, twitter)

Sergio Aguro skulle få realisert drømmen om å spille sammen med Messi utenom landslaget. Signaturen med Barcelona var på plass, og alt så ut til å klaffe. Så smalt det i sommer, og Aguero måtte innse at hovedmotivasjonen hans for å velge Barcelona forsvant ut porten på Camp Nou.

I tillegg til å miste muligheten til å spille med Messi, har Aguero kommet til et skikkelig vepsebol av en klubb. Det jobbes iherdig for å løfte Barcelona økonomisk og sportslig, men det tar tid. Ifølge El Nacional har Messi signalisert til PSG at han ønsker å spille med Aguero.

Les: Det er bare en klubb som er aktuell for Robert Lewandowski

Aguero har 3 minutter med spilletid hos Barcelona, så noe spesielt bidrag har ikke argentineren vært for klubben i en krevende periode. Men hva med PSG, trenger de målmaskinen Aguero som det siste året har «ligget i opplag»?

Har fått nye venner, men har plass til Aguero. (foto: psg, twitter)

Les på Engelske klubber: Real Madrid foreslår ellevill bytteavtale for Salah

Ligue 1-klubben har investert stort i Lionel Messi, og er opptatt av å skape de beste omgivelsene for tidenes beste fotballspiller. El Nacional hevder i tillegg at Mauro Icardi og Messi ikke helt har funnet tonen, noe som kan gi en åpning for Aguero.

Etter sommerens overgangsvindu er det ingenting som lenger overrasker oss. Dette kan skje.

Les: Mohamed Elyounoussi vekker interessen fra de «store»