Mohamed Elyounoussi

For et par uker siden kunne den norske venstre vingen Mohamed Elyounoussi fortelle han synets det var ufattelig deilig å endelig slå igjennom Southampton. – Han kom i sommer tilbake til St. Mary’s Stadium fra utlån hos Celtic og det var tydelig han hadde en plan.

Southampton manager Ralph Hasenhüttl har definitivt Mohamed Elyounoussi godt plantet i sin førsteelver og det ser lysere ut også for han som manager etter lørdagens 1 -0 seier mot Leeds klatret opp på en 15.plass i Premier League og vekk fra nedrykksstreken.

Les: Det er bare en klubb som er aktuell for Robert Lewandowski

Også på landslaget går det meget bra, i fraværet av Erling Braut Haaland scoret han kampens to mål da Norge slo Montenegro i VM kvalifiseringen.

Formen til Mohamed Elyounoussi har ikke gått upåaktet hen, så langt har både Arsenal i følge team talk, sikkert også etter tips fra landslagskollega Martin Ødegaard og Leicester satt han under «særskilt overvåkning».

Fra før av har vi registret interesse fra tysk fotball, men Mohamed Elyounoussi har tydeligvis lyst til å gjøre det bra i verdens største liga.

Les på Engelske Klubber: Real Madrid foreslår ellevill bytteavtale for Salah