Er sikkert mindre happy med klausulen til spilleren. (foto: barcelona, twitter)

Det var tydelig at Ferran Torres-overgangen var noe Barcelona hadde jobbet hardt og lenge for. Det må ha vært usannsynlig godt for klubben å bringe positive nyheter etter noen tøffe uker for Xavi. Med Torres bringes det inn håp om bedring. Det Barca tydeligvis ikke tenkte på, var at en pågående forhandlingsrunde i stor grad ble påvirket av Torres-overgangen.

Ousmane Dembele. Milliard-investeringen kan spasere ut som free agent til sommeren og kan derfor invitere andre klubber til forhandlingsbordet om noen få dager.

Ousmane Dembélé

Franskmannen har hele veien gitt signaler om at han ønsker å bli på Camp Nou, Xavi har offentlig gått ut med at det er hans prioritering at Dembele forlenger.

Les: Barcelona i forhandlinger med tidligere Real Madrid-spiller

Kravet fra Barca var at 24-åringen tar et skikkelig lønnskutt på den nåværende ukelønna på rundt 3,4 millioner kroner. Ifølge spanske AS har ikke franskmannen problemer med dette.

Så hva er problemet?

Den nye yndlingen. (foto: barcelona, twitter)

Samtidig med at partene nærmer seg i forhandlingene, henter Xavi inn høyrevingen Ferran Torres. Ifølge AS har representantene til Dembele sagt at denne overgangen ikke gir noen mening. Ifølge Goal har forhandlingene nå brutt sammen, kun dager før Dembele åpner døra til andre klubber.

Les: Det snakkes om en Ole Gunnar Solskjær retur

En høyreving inn, den andre ut? Xavi kan avlyse nyttårsfesten, her må det jobbes.