Noen uker etter Manchester United sparket manager Ole Gunnar Solskjær var det ikke bare her hjemme i Norge vi snakker om at det ikke var en god avgjørelse. – Problemene stikker mye dypere enn «bare» en manager, vi i Sporten sammen med veldig mange, inkludert midlertidig manager og assistent for Ole, Michael Carrick mener klubben var inne på et riktig spor med «Ole on the Wheel».

Nå som problemene vokser i Manchester United på grunn av stilen til manager Ralf Rangnick har praten dreid fra å at det var en dårlig avgjørelse å ikke gi Ole mer tid, til å snakke om en retur.

Daily Mail skrev i går at flere spillere ønsker å forlate klubben og noen angrer også på deres kontraktsforlengelse.

Les: Bombe: Cristiano Ronaldo ber om å forlate Manchester United

Manchester United har ikke startet første halvdel av sesongen som planlagt. Laget ble forbigått av storrivalen Liverpool hjemme på Old Trafford med 0-5 og etter mer skuffende resultater fikk den tidligere treneren Ole Gunnar Solskjær sparken. Han ble erstattet av tyskeren Ralf Rangnick, så snart kabalen var lagt valgte klubblegende og mangeårig assistent trener Michael Carrick å trekke seg, mye av «respekt for Ole».

Ralf Rangnick er uten tvil en meget habil sportsleder, det han har gjort for Red Bull innen fotball taler for seg, men en karimatisk type er han ikke. Hans metoder har ikke falt i god jord hos spillere. – Moralen er lav på Uniteds treningsanlegg Carrington.

Det er dårlig stemning blant spillerne, og var det noe Ole Gunnar Solskjær var god til var det å skjerme spillere mot kritikk og skape god stemning. – Det har dannet seg klikker i spillergruppa og det er stor irritasjon rundt flytte av treningstider.

Les: Stemningen i Manchester United er på «all-time low»! Spillere sliter med «Ralf Rangnicks-metode»

Det er allerede kjent at Anthony Martial ønsker å forlate klubben på grunn av manglende spilletid, også andrekeeper Dean Henderson og midtbanespiller Eric Baiily åpnet for å gå av samme grunn. De to skal angre på kontraktsforlengelsene de har signert.

Sporten.com sitter på en liten bombe fra personer tett på United, flere spillere skal ha kontaktet Michael Carrick og bedt han om å se på muligheten for at både han og Ole Gunnar Solskjær returnerer til Old Trafford.

Syvende far i huset Sir Alex Ferguson som har vært i irritert på pengemann Ed Woodward ser for seg en struktur hvor Ralf Rangnick som er tenkt en konsulentrolle fra sommeren av istedenfor blir direktør og effektivt overtar for Woodward som uansett er på vei ut av Manchester United og inn i en alle jobb for Glazer familien . – En slik rokade kan åpne opp for en retur til Old Trafford for Ole Gunnar Solskjær.

Les: Barcelona i forhandlinger med tidligere Real Madrid-spiller