Bukayo Saka sprer litt glede på sidelinjen

Den superreligiøse angriperen for Arsenal og det engelske landslaget Bukayo Saka skal være villig til å flytte til Liverpool hvis sjansen byr seg.

20-åringen er allerede et viktig for Gunners og tydelig i Premier League til tross for sin unge alder. Etter sin Arsenal-debut i november 2018, har han hatt en utrolig utvikling.- Han har passert 100 kamper for Arsenal og er selvsagt på landslaget.

Les: Det snakkes om en Ole Gunnar Solskjær retur

Arsenal sikret seg sist sommer en forlengelse på kontrakten frem til sommeren 2024.

Journalist Ian McGarry hevdet på Transfer Window Podcast at Liverpool har valgt Saka som en potensiell nysignering. «De røde ser på fremtiden i første rekke, som har blitt et prioritert område. Mens Mohamed Salahs kontrakt er det mest presserende problemet der for de røde, utløper også Sadio Mane og Roberto Firminos kontrakter i 2023».

Jurgen Klopps menn vil hente en signering i januar hvis den rette muligheten byr seg. Imidlertid er det mer sannsynlig at de investerer i troppen sin neste sommer. – Saka har dukket opp på Liverpools overgangshortliste. Castles og McGarry bemerker at Saka passer Liverpools spillestil.

Dessuten ville de kunne tilby ham en rolle i et lag som kjemper om Premier League tittelen. Saka har ennå ikke spilt Champions League-fotball, men Liverpool vil også gi den muligheten.

Sakas representanter visstnok «veldig interessert», samtidig som det er innledende samtaler om en oppgradering av lønna med Arsenal.

Saka nyter foreløpig sin fremstående rolle på Emirates Stadium. Han har scoret fem mål og assistert fire andre i Premier League denne sesongen.

Les: Sky Italia: Lorenzo Insigne fristes av et totalt overraskede tilbud

To av disse målene kom i den nylige 5-0-seieren over Norwich, hvorpå Arsenal-sjef Mikel Arteta hyllet prestasjonen.

Han sa: «Det jeg vet, det jeg forventer er det han gjør hele tiden».