Mason Greenwood stor stjerne hos Getafe-supporterne. (foto: Getafe)

Han ble hyllet av Antoine Griezmann som spilleren som stanset Atletico Madrid i 3-3 kampen mot Getafe tidligere i år. Barcelona, Atletico Madrid og Getafe jobber hardt for å signere 22-åringen som har vært outstanding i angrepet til Getafe denne sesongen etter en lang periode utenfor treningsfeltet og kamparenaen hos Manchester United. Med EM-sluttspillet noen få måneder unna har Greenwood spilt seg inn i posisjon for billett til den engelske EM-troppen, men det hjelper 22-åringen lite.

Gareth Southgate fikk selvfølgelig spørsmålet om han åpner opp for Greenwood i EM-sluttspillet i Tyskland. Den engelske landslagstreneren ser ingen grunn til å pakke inn svaret.

LES: Går for Harry Maguire igjen

– Jeg synes det ser ut til å ha vært et godt grep å la ham restarte karrieren i utlandet, men jeg må si jeg ikke har fulgt det tett. Jeg tror for øyeblikket det ville vært en stor distraksjon for laget, så la oss se hvor det går neste sesong. Jeg må vite flere detaljer om det hele før det er en mulighet, sier Gareth Southgate ifølge Goal.

Selv om Southgate «ikke har fulgt Greenwood tett», har landslagstreneren sikkert fått med seg Jude Bellinghams angivelige «you f….. rapist»-utbrudd da Real Madrid spilte mot Getafe. Southgate velger å beholde splinten i denne potensielle håndgranaten – uavhengig av hva Greenwood leverer på banen de kommende månedene.

Alt du trenger å vite: Getafe – Sevilla

ENGELSKE KLUBBER: Mbappe stenger Premier League-døra for evig og alltid