Det har vært litt bekymring blant Real Madrid fansen at Toni Kroos skulle bestemme seg for å gå videre, det har ikke manglet på tilbud og Real Madrid har ikke akkurat levert som ønsket denne sesongen.

Nå er Real Madrid på besøk på Estadio Wanda Metropolitano og møter serieleder Atlético Madrid med i startoppstillingen som alltid Nr. 8 Toni Kroos.

Les: Football Insider: Chelsea har en plan for Rudiger

Det er ingen som har en mer fintunet pasningsfot den tyske midtbanespilleren. Toni Kroos pasningsnøyaktighet for Real Madrid har aldri falt under 92% i La Liga, han har skapt flere sjanser enn noen annen lagkamerat de siste fem sesongene. Og det har aldri falt under 93% i Champions League siden han ble med i klubben.

Toni Kroos har omtrent ikke slått en eneste feilpasning for Real Madrid siden overgangen hans fra Bayern München i 2014, klart han er en populær kar.

Les på Popidol: Van Morrison er ute med ny musikk

Tyskeren har også vunnet det som vinnes kan i den spanske hovedstaden, Han den tyske spilleren med flest kamper for Real Madrid. Midtaneeleganten har vært, og antageligvis er, ønsket av en rekke klubber i Europa, og nå bekrefter spilleren selv hva fremtiden vil bringe.

  • Som jeg alltid har sagt, så er planen min å avslutte karrieren min her, og det er det jeg jobber for, sier Kroos i et intervju med klubbens egen tv-kanal.