(foto: dortmund, twitter)

På lørdag viste Bayern München i Der Klassiker at det fortsatt er et stykke ned til Borussia Dortmund. Men det var først etter at en 20-åring i gul/sort-drakt forlot banen, at verdens beste klubb dro inn seieren.

Da det hadde gått ni minutter av kampen mellom de to spissgigantene, Haaland og Lewandowski, kunne Big Lew kikke opp på resultattavla, gni seg i øynene og se Dortmund foran med to scoringer av den norske jyplingen.

Les: Solskjær har heldigvis fortsatt med å rappe det beste – fra de beste

Tidligere denne sesongen har Karl-Heinz Rummenigge hele veien dukket unna spørsmålet om Bayern München jakter Haaland som resten av toppklubbene i Europa. Det startet med «Vi trenger ham ikke, vi har Lewandowski». Neste runde var svaret «Så lenge vi har Lewandowski har vi ikke planer om Haaland».

Les på F7: Latterlig å boikotte VM i Qatar

Etter lørdagens møte med Haaland og Dortmund, har Hansi Flick på en lite bayernsk måte formulert klubbens syn på en potensiell Haaland-overgang til München.

-Det er mange muligheter i livet, og man kan aldri utelukke noe. Men det er i fremtiden, og han en lang kontrakt hos Dortmund. Han er en spiller som helt sikkert vil bli en mulighet for mange toppklubber som også overveier kjøp. Ingen vet noe om fremtiden.., sier Flick.

Denne gangen ikke et ord om 32-åringen Lewandowski. Vi tillater oss derfor å oversette fra Bayern Münchensk: Verdens beste klubb akter ikke å slippe Haaland ut av Bundesliga uten kamp.

Les: Solskjær har heldigvis fortsatt med å rappe det beste – fra de beste