Tok farvel

Det er noe helt annet for Manchester United fansen nå som Anthony Martial tar farvel enn hans langslagskamerat Raphael Varanes «farvel». Martial har vært i klubben siden 2015, mens Varane kom på en oppblåst avtale fra Real Madrid for to år siden.

Anthony Martial har fått beskjed om å forlate Old Trafford denne sommeren, hans avtale går ut på dato om noen dager. Den franske spissen kom til Manchester United fra Monaco for ni år siden. En rekke klubber er ønsker seg Martial som bare er 28 år gammel, hadde han vært i en klubb som ikke «spiser stjerner» er det en alder som normalt ville gitt han muligheten for en gigantisk overgang.

Les: Har sendt en ny delegasjon for å raske med seg fire Premier League stjerner

Det blir en gratis overgang så langt skal han ønske en retur til fransk fotball, men det er også interesse fra Tyrkia. – I fjor var Anthony Martial på blokka til Bayern München som valgte å gå for Harry Kane i en overgang verdt 95 millioner euro fra Tottenham.

Etter gårsdagens 3-2-seier over Newcastle publiserte BBC Match of the Day et bilde av X, der Martial takket publikum, det samme gjorde den franske midtstopperen Raphael Varane.

«Anthony Martial og Raphael Varane tok farvel med Manchester United-fansen», skriver BBC i innlegget.

Denne sesongen har Martial scoret et mål på 13 seriekamper.

Les på F7: Lego kommer med et episk, gigantisk og ondt «Lord of the Rings» sett

På tirsdag ble det offisielt at Varane forlater United.