Tilbake og blir. (foto: Manchester United)

Det har vært litt av noen uker. Engelsk media har meldt Ratcliffe og gjengen åpner opp for bud på samtlige spillere, med unntak av 3, 4 utvalgte. Selv kaptein og kanskje viktigste spiller, Bruno Fernandes var på denne ut-lista. Bayern München var meldt på offensiven hvis portugiseren lempes ut fra Old Trafford. Så kom det store møtet mellom United-ledelsen og Fernandes denne uken. Nå bekrefter kapteinen at avtalen er klar.

Det var en fornøyd og lettet Fernandes som var tilbake på kamparenaen etter å ha sett laget sitt fra skadebenken tape mot Crystal Palace og Arsenal. På onsdag var det en tight kamp mot Newcastle som ble kjempet inn til seier.

LES: VAR kan bli skrotet i Premier League fra neste sesong

Etter kampen fikk Fernandes selvfølgelig spørsmålet om han er på vei bort.

-Jeg er her så lenge klubben vil ha meg, og akkurat nå vil klubben at jeg skal være en del av fremtiden, sier United-kapteinen til Sky Sports.

Ifølge The Athletic var dette konklusjonen partene tok på ukens avklaringsmøte, Fernandes bekrefter nå dette. Kapteinen er en av de få utvalgte spillerne United skal bygge laget sitt rundt de neste sesongene.

ENGELSKE KLBBER: Chelsea drar inn ville 70 millioner ekstra på Eden Hazard – som la opp i fjor!

Godt, da er i det minste én brikke på plass før sommerens overgangsmarkedet.

Alt du trenger å vite: Brighton – Manchester United