Romelu Lukaku

Det største problemet til Manchester United er ikke som mange synes å hevde Ole Gunnar Solskjær, men at laget har noen ekstremt godt betalte stjerner som ikke gidder å levere. – Den mest vanvittige i så henseende er den tidligere Arsenal stjernen Alexis Sànchez som lønnes med 4 millioner kroner i uken. 

Heldigvis kan det nå se ut som om noen andre overtar stafettpinnen.

Les: Real Madrid fnyste av budet på 1,7 milliarder kroner

Et annet problem, som er langt fra så stort er den tidligere Everton toppscoreren Romelu Lukaku, som har scoret 15 mål denne sesongen for Manchester United, men han er milevis unna å levere det han har vist tidligere.

Nå kan de begge forsvinne ut portene på Old Trafford i sommer, skriver The Times.

The Times skriver en litt komplisert historie som handler om tidligere Chelsea manager Antonio Conte som skal være på «rundreise» til italienske klubber og han har med seg en ønskeliste som utgangspunkt for jobbsamtalen.

Før neste sesong er The Times overbevist om at Antonio Conte er manager i Serie A, enten Roma, Inter Milan eller AC Milan.  De som husker så langt tilbake til før forrige sesong var Chelsea i kamp med Manchester United om å hente Premier League toppscorer Romelu Lukaku fra Everton. – Pådriver var Antonio Conte.

Romelu Lukaku skal ha fått en telefon fra Conte og fortalt han ønsker belgieren med på sitt neste prosjekt.

«Jeg håper jeg får muligheten til å spille i Italia før eller siden, selv om jeg for øyeblikket er fokusert på United», uttalte spissen til Sky Italia tidligere denne uken.

Les: Zidane ifølge Marca: «Han tilfører noe som få andre kan»

At det blir utlån på Alexis Sànchez er hevet over enhver til, det som er spørsmålet som også The Times skriver om er hvor stor del av lønna Inter Milan er villige til å ta og hvor stort lønnskutt Alexis Sànchez er villig til å ta. – Han vet, som alle andre, det viktigste nå er å få karrieren på beina igjen.

Les: Endelig: Alexis Sanchez får tilbud om overgang

Sànchez har denne sesongen notert seg for beskjedne to nettkjenninger denne sesongen, i alle turneringer. Spilleren har også slitt med forskjellige skader etter overgangen fra Arsenal.

Antonio Valencia, som er bekreftet ferdig i United etter denne sesongen, skal også være ønsket av Inter, har Independent tidligere meldt.