Du har å innfinne deg på Stadio Olimpico før sesongstart.. (foto: Roma)

Jose Mourinho kom til Roma i 2021 som den nye keiseren, men forlot den evige stad som avsatt. Conference League-tittel, Europaliga-finale, så begynte det å lugge. Inn hentet Roma-eierne klubblegenden Daniele de Rossi. Det ble ikke som å hoppe etter Wirkola. Den tidligere Roma-kapteinen hadde et lite vellyket treneropphold hos kaosklubben SPAL, dette stanset ikke 40-åringen fra å ha autoritet fra første treningsøkt hos Roma – og langs sidelinjen på kamparenaen.

Roma sendte Brighton på overbevisende sett ut av Europaligaen, i Serie A har klubben klatret mot det som kan bli Champions League-billett, tre poeng bak Bologna på 4. plass.

LES: Manchester United-spiller i gang med trenerutdanning

Tidligere Roma-stjerne og nå president for det polske fotballforbundet, Zibi Boniek (som vi digget denne spilleren!), tror De Rossi har det som skal til for å lede klubben godt og lenge.

-Jeg tror De Rossi kom til rett tid, fordi Mourinho-tiden var over og tiden var inne for at arbeidsforholdet skulle ta slutt, begynner Boniek til La Gazzetta dello Sport.

– Jeg er overbevist om at Daniele er intelligent, talentfull, motivert og dette er en fantastisk historie for Roma. Han var deres kaptein og nå trener. Nå må vi se hvordan historien ender, men jeg håper personlig at han blir som Ferguson (Sir Alex Ferguson) i Roma og blir i mange år, sier Boniek.

ENGELSKE KLUBBER: Leicester har allerede fått første del av straffen

For ordens skyld: Ferguson ledet Manchester United i 27 år, Rossi har vært Roma-trener i to måneder.