Alba in action. (foto: alba, twitter)

Barcelona er ute av Champions League og de potensielt store pengene, Gerard Pique har skjønt han ikke kan fortsette å tappe lønnsbudsjettet til klubben og har lagt opp, mens Jordi Alba skjønner han er nestemann opp. Som en av de best betalte i Barcelona-troppen med 648 minutter spilletid fordelt på ti kamper, styres det mot exit på 33-åringen. Dette kan likevel være mulighetenes tid for Alba.

For ifølge El Nacional har situasjonen hos Barca trigget en annen Champions League-klubb. Napoli har denne sesongen rykket opp som en av favorittene til å vinne CL. Best i gruppespillet foran Liverpool, best i Serie A med 5 poengs forsprang på Atalanta etter tolv runder.

LES: Zlatan med full av lovord om Haaland, men kritisk til Guardiola

Ifølge det spanske mediet er Barcelona villig til å la Jordi Alba gå på free transfer i januar for å fjerne ukelønna til innbytteren på rundt 2,2 millioner kroner. El Nacional hevder Napoli har signalierert de er interessert i å hente Alba i januar hvis dette stemmer. Serie A-klubben har Mario Rui og Mathias Olivera på venstrebacken (og Leo Østigård i midten!), Alba vil bringe inn tonn av erfaring til Spallettis tropp, som etter nyttår styrer inn mot å vinne både Scudetto og Champions League.

LES OGSÅ: Gledelig norsk topp i Planetfootball sin rangering av beste nr. 6 for Liverpool

Vi blir ikke overrasket hvis Alba trigges av utsiktene til avslutte sesongen med noen titler.