Jorginho ligger ned, akkurat som Chelsea om dagen

De fleste eksperter tror at Chelseas midtbanespiller Jorginho sin tid på Stamford Bridge nærmer seg slutten, flere klubber banker på dører, Barcelona blant de som banker hardest, selv etter hans lønnskrav har kommet til overflaten.

Jorginho er uten kontrakt med Chelsea etter sesongen og forhandlingene om en ny avtale har stoppet opp, men de blå håper fortsatt å beholde ham i klubben.

Les: Gledelig norsk topp i Planetfootball sin rangering av beste nr. 6 for Liverpool
Barcelona ser på ham som den ideelle signeringen å forfølge ettersom de ser etter en etterfølger til Sergio Busquets.

De kan imidlertid møte en snublestein når det kommer til lønnskravene hans, som er ganske høye å dømme etter hva han ønsker for en Chelsea-fornyelse.

Barcelona er fortsatt interessert i Jorginho
Ifølge Sport har den 30 år gamle midtbanespilleren store krav og det er grunnen til at han og Chelsea er ganske fjernt når det gjelder å komme til enighet.

Det er avslørt at Jorginho vil ha rundt 13,6 millioner euro per sesong hvis han skal fornye seg med Chelsea, som er omtrent det dobbelte av det han tjener i klubben i dag. (6,4 millioner euro).

Chelsea er ikke villige til å betale det, men er villige til å gi ham en lønnsøkning – til rundt 7-8 millioner euro per sesong, men de er i en svakere forhandlingsposisjon.

For det første må de miste ham på en gratis og for det andre er Jorginho klar over at det er friere for hans tjenester, og han kan lett avslå et slikt tilbud fra de blå.

Les: Patrick Vieira klarer ikke demme opp for enorm Wilfried Zaha interesse

Barcelona fortsetter å overvåke situasjonen og de kan ha fått et løft fra det faktum at han har takket nei til de Italienske mestrene AC Milan. i

Det er en tro på at Barcelona vil fremskynde forhandlingene sine i løpet av verdenscuppausen i håp om å inngå en avtale for neste sesong så raskt som mulig.

Om de oppfyller Jorginhos krav vil være interessant å se gitt deres dårlige økonomiske situasjon og nylige Champions League-eksit i gruppespillet.