Hjem Fotball TIME Magazine: De100 mest innflytelsesrike mennesker i verden
TIME Magazine: De100 mest innflytelsesrike mennesker i verden

TIME Magazine: De100 mest innflytelsesrike mennesker i verden

april 20, 2017

TIME Magazine avslørte sin årlige ‘100 mest innflytelsesrike mennesker i verden’ listen i ettermiddag, og den inkluderte Barcelonas superstjerne Neymar som eneste fotballspiller.  New England Patriots quarterback Tom Brady, Cleveland Cavaliers ‘stjerne LeBron James og UFC-fighter Conor McGregor var blant de andre idrettsutøvere på årets liste.

Neymar kom sammen med USAs president Donald Trump og Storbritannias statsminister Theresa May.  Listen sprer seg over flere kategorier og inneholder også, Julian Assange, Alicia Keys og Vladimir Putin. Du ser dem alle her.

David Beckham har tydeligvis fått med seg at Kronprins Håkon Magnus snakket om fremsnakking for maken til positiv omtale av Neymar skal du lete lenge etter. Ifølge tidligere kaptein for England og moteikon David Beckham er vingen på god vei til å bli verdens beste fotballspiller.

Beckham sa: «Det har vært klart helt siden han signerte for det brasilianske laget Santos da han var 17 at Neymar er et fremragende talent, en gang i hver generasjon type fotballspiller. Han har magi på føttene når han får ballen. Jeg mistenker at den siste Champions League-kampen mot Paris Saint-Germain, da Neymar hjalp sitt lag til en uforglemmelig 6-1-seier, vil blir husket som det øyeblikket verdens skjønner hvor bra han er.»

Han la til, «Lionel Messi og Cristiano Ronaldo har en ny konkurrent til tittelen – og Neymar er klar til å gjøre sitt neste trekk.»

Imidlertid viser statistikken at Neymar kanskje ikke er klar til å utfordre Messi og Ronaldo enda, etter å ha scoret ni mål og 10 assisterer i La Liga i år, sammenlignet med 24 mål og 12 assisterer i fjor.

Les også: