Dynamisk duo

Spissen Daniel Sturridge som også kan spille ving hvis det kniper gjorde en stor tabbe da han ikke kunne holde kjeft om overganger ovenfor sine venner, de på sin side var ikke spesielt lojale ovenfor den tidligere Liverpool spilleren og løp så fort de kunne til sin lokale bookmaker.

Fallhøyden var enorm, fra å være en integrert del av Liverpool og det Engelske landslaget til å bli utestengt fra den tyrkiske klubben Trabzonspor. 29 år gamle Daniel Sturridge har vært klubbløs siden mars i fjor på det som aldersmessig burde være høydepunktet i hans karriere.

Les: Rooney mener noe av det viktigste i Premier League forsvinner

I 2019 skrev Daniel Sturridge under en treårs avtale med Trabzonspor, i løpet oppholdet, som ble på 6 måneder på grunn av innsideinformasjon, banket han inn fire mål på 11 kamper.

Newcastle sliter med å score mål og ligger akkurat nå rett over nedrykksstreken i Premier League, situasjonen ble ganske så kritisk etter at spissen Callum Wilson er ute med skade. De fleste klubber vil ikke ta i Daniel Sturridge med ildtang i en normal situasjon, men krisen har fått manager Steve Bruce til å se etter mulige angrepsspillere han kan hente til St. James’ Park etter at vinduet er lukket. – Daniel Sturridge er engelsk er ledig på markedet og var fantastikk god mens han var Liverpool spiller. Han har 26 landskamper, scoret 24 mål i 2013/14-sesongen, og var i en periode i en dødelig effektiv angrepsduo med Luis Suarez.

Les på F7: Se! En istapp som ser ut som en kolibri