Please, beskytt 20-åringen. (foto: dortmund, twitter)

United og Solskjær er ute etter de beste spillerne i verden som samtidig passer perfekt i United-profilen. Erling Haaland har alt. Ed Woodward orket ikke kravene fra agent Raiola ved forrige runde. Haaland valgte Dortmund, men ved første og beste veikryss for Haaland er det lite tvil om at United står klare.

Samtidig går det sterke rykter om at at Pep Guardiola og Thomas Tuchel begge har pekt på 20-åringen og har fått grønt lys for å tvinge Dortmund til å slippe Golden Boy ett år før tiden – mot gresslig mye penger.

Les: Solskjærs største suksesshistorie har signert for mer

Manchester United er ikke redd for å brette lommeboka helt opp, men forhandlingene om Jadon Sancho forrige sommer viste at gjengen fra Old Trafford setter tydelige grenser for hvor mye to unge fotballbein er verdt.

Med både Chelsea og Manchester City overentusiastiske etter å hente Haaland, kan Uniteds grense fort passeres. Ifølge Sky Tyskland har United sendt signaler om at en annen senterforward i Bundesliga er satt opp som en sterk backupløsning.

Sky Tyskland hevder navnet til Andre Silva er på lista til Woodward og Solskjær. 25-åringen er også sterkt linket til Atletico Madrid. 18 scoringer på 20 Bundesliga-kamper forteller samme historie som Haalands 15 scoringer på 16 Bundesliga-kamper. Sett en av disse gutta på banen og du er nærmest garantert scoring.

Les på Engelske klubber: Mason Greenwood forlenger med Manchester United

Er Silvas prestasjoner denne sesongen et blaff? I 19/20-sesongen bød portugiseren på 18 scoringer på 20 Bundesliga-kamper da også. Vi heier på en Haaland-overgang, men Silva er en knallsterk kandidat hvis City eller Chelsea tar helt av i forhandlingene med Raiola.

Les: Tilgitt? Daniel Sturridge på vei tilbake til Premier League