Har løsnet på spansk gress. (foto: januzaj, twitter)

Det er vel ikke så mange av United-supporterne som savner Adnan Januzaj på Old Trafford, men på torsdag akter belgieren å minne United på hva de kunne ha hatt på vingen.

Belgieren ble hentet til United fra Anderlecht i 2011. Det gikk ikke akkurat helt etter planen. Selv om høyrevingen kan skryte av 65 kamper for førstelaget, ble 5 scoringer og 6 assists i tynneste laget når du bærer United-drakta. Så etter utlån til Dortmund og Sunderland ble begge parter enige om at nok var nok.

Hos Real Sociedad har det siden 2017 derimot løsnet, men at det var et relativt tungt slag for Januzaj å forlate United, det er det vel liten tvil om.

-Jeg elsker United, det er favorittklubben min, og selv i dag ser jeg hver eneste kamp med dem fordi jeg elsker klubben, sier Januzaj til UEFA.com.

På torsdag møter Manchester United 26-åringen og Sociedad i Europaligaen. Betyr dette at Januzaj blir Solskjærs 12. spiller på banen?

-Selvfølgelig var det en merkelig følelse da jeg så at jeg skulle spille mot United. Men når det kommer til stykket vil jeg spille mot dem og prøve å slå dem, også for å vise hva de har gått glipp av, avslutter Januzaj.

Les: Sky: Manchester United har en knallsterk backupløsning hvis Haaland glipper