Christophe Galtier

Paris Saint-Germain har fått et kontakt nei takk fra Zinedine Zidane til tross for at de tilbød en ekstremt stor lønning. Den franske fotballegenden bestemt seg for å vente på at jobben som landslagssjef skal bli ledig. Den franske landslagssjefen Didier Deschamps har bestemt seg for å gå motsatt vei og trene et klubblag igjen så snart VM i Qatar er over.

Med deres stjernemanager ute kan man stille seg spørsmålet om det er lurt å erstatte Mauricio Pochettino.

Den nåværende Nice-manageren Christophe Galtier er en god venn av Paris Saint-Germain sin nye sportsdirektør Luis Campos, så lukter nepotisme, når det første han gjør som sjef er å sparke Pochettino for å rydde plass til sine venner.

LES: Marca: Tilbyr superstjerne 400 millioner i årslønn for å droppe Real Madrid!

RMC Sports melder at PSG allerede har nådd en prinsippavtale med Mauricio Pochettino og han trenerteam. – Den argentinske managerens sluttpakke skal være 150 millioner kroner.

Den formelle kunngjøringen om Pochettinos avgang forventes å bli gjort så snart kontrakten med hans erstatter er sluttført. – Problemet er at Nice har bedt PSG om en god sum penger (beløpet er ikke rapportert) for å la deres 55 år gamle trener, som er under kontrakt for de neste to sesongene, dra.

Galtier er en gammel kjenning av PSGs nye sportsdirektør, Luis Campos, hvis første grep allerede peker i retningen han ønsker å ta. PSG har allerede fullført signeringen av den portugisiske midtbanespilleren Vitinha fra Porto for 40 millioner.

De har nå rettet oppmerksomheten mot en annen portugisisk midtbanespiller, Lilles Renato Sanches, som Galtier kjenner godt fra sin tid med Lille, som han vant Ligue 1-tittelen 2020/21 med.

Hvis begge signeringene blir bekreftet, vil de være et ambisiøst forsøk på å forbedre midtbanen, deres mest skjøre område, hvor bare Italias Marco Verratti er en ubestridt starter.

Les: Christian Eriksen har bestemt seg for å bo i London

I tillegg vil tillegget av to portugisiske spillere vise hvor Campos er på vei i sin søken etter nye rekrutter.

Men PSG har det store problemet med et altfor stort og veldig dyrt lag, noe som betyr at de må redusere antall spillere, en oppgave der den forrige sportsdirektøren Leonardo mislyktes i, hindret av den høye lønnsregningen til spillerne under kontrakt. .

Derfor vil muligheten for å sende spillere til Nice for at de skal slippe Galtier være et veldig praktisk alternativ for PSG.