Raheem Sterling og Kevin De Bruyne

Chelsea trapper opp jakten på nye spillere, og noe overraskende topper Manchester City-spissen Raheem Sterling lista til Tuchel. Samtidig som samtaler for å kvitte seg Romelu Lukaku fortsatt pågår, melder GOAL.

Inter har tilbudt et sum på opptil 6 millioner pund for et lån, men Thomas Tuchel & Co. krever mer for spissen ettersom de trenger midler til Sterling, som bare har ett år igjen av kontrakten med Premier League-mesterne.

Men Chelsea er klare til å inngå kompromisser og la Lukaku gå for rundt £10 millioner for et år i Italia.

LES: Har lagt inn offisielt bud på Ajax-spiss

Fabrizio Romano skriver at et bud på rundt 250 millioner kroner har blitt avslått av Manchester City, men at London-klubben vil gjøre nye fremstøt på 27-åringen. City skal ønske seg det dobbelte.

Man City har mislyktes på å fornye Sterlings avtale på grunn av bekymringer om hans status i et lag med så mange andre høyprofilerte angripere.

Chelsea har lenge vært interessert i Sterling, som er åpen for å flytte til utlandet dersom en overgang til hjembyen hans London ikke blir noe av.

Har ikke mer å gi: Liverpool gir opp Salah

Men City kan gjøre livet vanskelig i forhandlinger for en rival som Chelsea, selv om Gabriel Jesus tidligere ble tilbudt Thomas Tuchels lag og nå er i konkrete samtaler med Arsenal.

Chelsea er åpne for salg av andre angripere som Hakim Ziyech og Timo Werner, men ingen bud eller aktivitet her foreløpig.