Ruben Neves

Ryktene om at Ansu Fati er på vei bort fra Barcelona har bare blitt sterkere ettersom sesongen skrider frem. Manager Xavi Hernandez har ikke som vane å benytte 20 årinen fra start, men han mener likevel han er en spiller for fremtiden.

Mens økonomiavdelingen gjerne selger vil Xavi beholde superstalentet.

Les: Fortsetter å forhandle med Marcus Rashford

Ansu Fati som var en av de hotteste spillerne i Europa for et par år siden, Barcelona ville ikke gitt slipp for noe. Sport opplyser at han kan gjøre en uventet overgang til Wolverhampton, hvor agent Jorge Mendes har stor innflytelse.

Mendes har Ansu Fati i sin «stall» og Ruben Neves. Neves er med i tilbudet som Barcelona skal ha fått på bordet. Wolves-kapteinen har vært ryktet til Barcelona ved flere anledninger og nå skal Mendes ha tilbudt en avtale til Barcelona.

Ruben Neves til Barcelona pluss 30 millioner euro mot Ansu Fati. Klubben sies å «studere» avtalen og de skal like det de leser. Ruben Neves skal allerede være enig med Barcelona om den personlige delen.

I følge opplysningene er det meste i Fatis hender om han ønsker å gå til Wolves. Hans representanter ledet av Jorge Mendes sies å mene det ville være et godt første skritt i Premier League.

Les på Radiosporten: Chelseas grandiose plan lever fortsatt

Ansu Fati slo igjennom tidlig i Barcelona og har som 20-åring gjort 104 kamper for klubben. Han har blitt notert for 26 mål.