Gabriel Jesus

Blir det salg av Tottenhams store stjerne Harry Kane vil han uten tvil slå den britiske rekorden i overgangen med god margin. – Manchester City manager Pep Guardiola har innfunnet seg med at han er nødt til å gi opp noen av sine favoritter for å skaffe nok penger.

Øverst på den lista befinner Gabriel Jesus seg, en spiller verdsatt til 70 millioner pund, Nathan Ake er også et alternativ.

Les: Barcelona lemper Coutinho over til Liverpool

Tottenham har en interesse i Manchester City-spissen Gabriel Jesus – noe som skaper muligheten for en kontant-plus-swap-avtale for Harry Kane, men det blir ikke lett, Spurs-formann Daniel Levy kjøre harde forhandlinger hvis Englands kaptein Harry Kane skal få sitt ønske om å bli med i City oppfylt.

Daily Star Sunday skriver at et bud på Gabriel Jesus, PLUSS et tilsvarende beløp i kontanter kan friste Tottenham.

Det er slettes ikke noe drømmesenario for Pep Guardiola som slettes ikke har noen lyst til å la Gabriel Jesus gå, han foretrekker å tilby den nederlandske forsvarsspilleren Nathan Ake istedenfor. Jesus vil gi Spurs en direkte erstatning på spiss plassen.

Et problem for å lande en deal med Tottenham er selvsagt at de ikke har på plass en manager, Levy er «trygg» de får på plass en retur av Mauricio Pochettino.

Les: Oliver Giroud får 40 millioner i året for å sikre suksess i serien, CL – og ikke minst i byderbyet