Saul Niguez

For noen dager siden var Saul Niguez med å feire seriegullet med Atletico Madrid, men av en eller annen grunn får det han ikke til å ønske å fortsette. – Drømmen for den 26 år gamle spanske landslagsspilleren er å en dag på spille for Manchester United. En drøm han skal være villig til å få langt for å få presset igjennom.

Midtbanespilleren fyller lett plassen til Paul Pogba som er «tvunget» mer ut på siden enn han ønsker av Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær trolig fordi han ikke er helt trygg på den franske stjernen. – De to Pogba beilerne Paris Saint-Germain og Juventus er av naturlige årsaker også opptatt av Saul Niguez.

Les: Tilbyr Gabriel Jesus pluss en bråte med cash

Atletico Madrid gjør foreløpig ingenting, de venter på at noen skal utløse Saul Niguez sin utkjøpsklausul på rundt 600 millioner kroner. – En sum som trolig er i overkant av hva som er markedsverdien akkurat nå.

Mirror skrive at Saul Niguez som kom til klubbens ungdomsavdeling for 13 år siden har avtalt møte med sine sjefer for å informere om sin drøm om Old Trafford og som spansk presse skriver «tvinge igjennom en overgang».

Les: Real Madrids nye prislapp på Ødegaard