Bilde: Sandnes Ulf: Tommy Høiland og Bjarne Berntsen

Tommy Høiland er klar for en ny periode i Sandnes Ulf. Spissen forlater Viking et år før hans kontrakt går ut på dato har skrevet under en toårskontrakt med OBOS-Ligaklubben.


Sandnes Ulf bekreftet overgangen fredag. Høiland hadde opprinnelig ett år igjen av avtalen med Viking.

Les: Mino Raiola på hemmelige møter med Juventus og Barcelona

32-åringen spilte for de lyseblå i 2012 og 2013. Der leverte han såpass bra at han ble hentet til Molde. Senere gikk turen videre til Strømsgodset og Viking.

– Sandnes Ulf er en klubb jeg har stor respekt for. De tok meg inn da jeg var litt ute i Bryne, og ga meg kanskje den siste sjansen jeg hadde til å bli en fotballspiller på toppnivå. Jeg er evig takknemlig for sjansen jeg fikk, sier Høiland til Sandnesposten.

Høiland var sterkt ønsket av Ulf-trener Bjarne Berntsen. De samarbeidet i flere sesonger i Viking.

– I tankene våre har vi jobbet med denne overgangen lenge, men det var ting som måtte falle på plass først. Da samtalene med Viking gikk bra, og jeg følte dette var noe Tommy Høiland hadde veldig lyst til, ble det fortgang i sakene, sier Berntsen til Stavanger Aftenblad.

Les på Popidol: Fullstendig meta: Se Nicolas Cage bli «Nick Cage»