Jeg sitter fortsatt og rister på hodet over det faktum at verdens beste angriper polske Robert Lewandowski fortsatt ikke har vunnet Ballon d’Or, spesielt i år har 32 åringen virkelig fortjent det.

Ingen er bedre enn Robert Lewandowski som fortsatte sin fantastiske form i gårsdagenes overkjøring av Wolfsburg. Bayern München vant 4 – 0 og på tampen av kampen satte han sitt 43. Bundesliga-mål i 2021.

Bundesliga er tøffere enn noen gang, det Robert Lewandowski har gjort i år omtales i tysk presse som umulig!.

Les: Ja vi elsker Boxing Day

Den polske stjernespissen fikk nettsus på volley i det 87. minutt. Med det slo han Gerd Müllers rekord på 42 mål i den tyske toppdivisjonen i løpet av et kalenderår.

I mai knuste Lewandowski også Müllers ikoniske Bundesliga-rekord på 40 scoringer i en og samme sesong. Han endte foran med ett mål.

Bayern München er i superform. Sørtyskerne er ubeseiret i 25 strake hjemmekamper, og de ha vunnet 23 av dem. Storklubben stoppet på 116 ligamål i 2021, og det var en klar forbedring av den gamle rekorden til Köln (101) fra 1977.

Les: Bodø/Glimt casher inn 40 millioner på salg av kaptein Patrick Berg

Thomas Müller sendte vertene opp i 1-0 på en returball etter kun sju minutter. Wolfsburg holdt deretter unna lenge, men det sprakk opp igjen da kampen nærmet seg en time. På to minutter økte Dayot Upamecano og Leroy Sané til 3-0.

Bayern topper tabellen ni poeng foran Borussia Dortmund, som lørdag møter Hertha Berlin i den tyske hovedstaden. I kampen om toppscorertittelen leder Lewandowski an med 19 mål, med Patrik Schick (16 mål) og Erling Braut Haaland (13 mål) på plassene bak.

Les på Popidol: Fullstendig meta: Se Nicolas Cage bli «Nick Cage»