Verdens mest pengegriske manager Mino Raiola har fått det travelt. FIFA jobber med en regelendring som vil barbere vekk store deler av provisjonen som agenter kan få, både ved overganger og andel av lønn.

De siste dagene har Mino Raiola vært svært opptatt han har hatt møter med både Juventus og Barcelona for å diskutere de respektive fremtiden til flere av hans klienter.


Raiola kommer til å spille en betydelig rolle på overgangsmarkedet i løpet av de neste månedene. Han har uheldigvis for fotball en rekke fotballstjerner i sin stall.

Gazzetta dello Sport har publisert et bilde av agenten på en restaurant i Torino med Juventus-nestleder Pavel Nedved. – Hvordan kunne de vite det ville være noen der med en telefon som samtidig er et kamera?.

Les: Fullstendig meta: Se Nicolas Cage bli «Nick Cage»

Matthijs de Ligt, Luca Pellegrini og Moise Kean, sistnevnte på lån fra Everton til slutten av sesongen, er alle i Raiolas stall og mulige samtale temaer.

Det antydes at De Ligt står i fare for å bli solgt hvis Juve ikke klarer å kvalifisere seg til Champions League – en dårlig start på sesongen betyr at de for øyeblikket er åtte poeng bak de fire beste. – Dessuten har Juventus juridiske problemer som kan sende dem ned til Serie B.

Juve har også vært sterkt knyttet til en av Raiolas andre kunder, Paul Pogba.

Franskmannen er på vei til å være uten kontrakt med Manchester United på slutten av sesongen, men har holdt mulighetene åpne, noe som heller ikke utelukker å signere en ny kontrakt på Old Trafford. Fra forrige måned hadde ikke Pogba bestemt seg for noe, og interesserte klubber var fortsatt i mørket om hva hans intensjoner er.

Torino ser imidlertid ikke ut til å være den eneste destinasjonen for Raiola. Til tross for økonomiske begrensninger, rapporteres Barcelona å være ivrig etter Erling Braut Haaland. Football Twitch-stjernen Gerard Romero har hevdet at Barça ser på spissen som en avgjørende del av gjenoppbyggingen deres og ønsket sitt eget ansikt til ansikt møte med Raiola for å prøve å forhandle frem en rimeligere avtale.

Det hevdes at Barcelona spurte Raiola om han kunne senke provisjonshonorarene. – Vi vet alle hva han svarte til det.