(c) Foto: Kristian Bjerke, Stabæk. Rønning Ovenstad

Det kan godt tenkes at Martin Rønning Ovenstad får sin debut for Stabæk allerede idag mot russiske FC Rostov på Marbella. 

På onsdag landet Martin i varmen sammen med de andre Stabæk gutta og bestod senere på kvelden den medisinske testen.

Midtbanespiller Martin Rønning Ovenstad er på lån i Stabæk frem til sommeren fra Østerrikske Sturm Graz.

23 åringen har erfaring fra Eliteserien og spilte for Strømsgodset før han reiste ut, til Stabæk sine sider sier han følgende:

Jeg liker veldig godt måten Stabæk spiller fotball på. Jeg tror det kan passe meg godt med en morsom, offensive og spillende fotball.

«Det er veldig deilig å være på plass. Jeg gleder meg til å komme i gang. Jeg har hilst på gutta og vært med på en lett økt. Dette er en fin gjeng. Jeg kjenner noen av dem fra før, og har hilst og blitt litt kjent med de jeg ikke kjenner».

Stabæk møter FC Rostov på Marbella Football Center kl.17.00

Ovenstad liker å se på seg selv som en spillende midtbanespiller. Han trives med ball i beina og godt, raskt samspill. Unge Ovenstad går heller ikke av veien for å fyre av noen skudd i ny og ne. Og klubben Stabæk mener han å kjenne godt.

– Jeg har spilt mye mot Stabæk og sett dem både live og på TV. Jeg liker veldig godt måten Stabæk spiller fotball på. Jeg tror det kan passe meg godt med en morsom, offensive og spillende fotball. Jeg liker Stabæk som klubb så jeg tror dette kan bli veldig bra.

 

Tipper du? Øk gevinstene med oddstips fra Oddsen.nu!