Få bekymringer om dagen. (foto: lovren, twitter)

Tar med seg VM-medaljen til Ligue 1

Den kroatiske landslagsspilleren Dejan Lovren har returnert til den franske Ligue 1-klubben Olympique Lyonnais.

33-åringen, som var imponerende for Kroatia i Qatar-VM, og hjalp landet sitt til bronsemedaljen, har signert med Lyon til 2025, bekreftet klubben i dag.

SISTE: Klopp vil ha inn en viktig signering til januar!

«Jeg er veldig glad for å komme tilbake til Olympique Lyonnais. Det var klubben som åpnet dørene til internasjonal fotball for meg, jeg kommer aldri til å glemme det. Jeg har mange minner her, mange lenker også, spesielt med president Jean Michel Aulas som alltid har støttet meg. Jeg forlot Lyon i 2013 med anger fordi jeg hadde følelsen av at jeg ikke hadde vist alt. Jeg vil bevise for alle hvilken spiller jeg egentlig er, sa Lovren.

Lovren signerte for Lyon tilbake i 2010 for €8 millioner på en fire og et halvt års kontrakt fra Dinamo Zagreb. Han spilte 72 ganger for klubben frem til 2013, og scoret to mål.

RIO: – Må forlate United i januar!

Den nye Lyon-manageren Laurent Blanc avslørte i går at han ville ha spillere med «erfaring, aggresjon og karakter», og den kroatiske forsvareren passer definitivt til den beskrivelsen.

Lovren gikk til Southampton fra Lyon, etter det fikk han sin store overgang da han gikk til Liverpool i 2014 hvor han spilte til 2020 og deretter Zenith Saint-Petersburg hvor han var kaptein.

Han vant både UEFA Champions League i 2019 og Premier League i 2020 med Liverpool.