Går en spesielt viktig sommer i møte. (foto: liverpool, twitter)

Skal endelig erstatte Wijnaldum

Liverpool-manager Jurgen Klopp skal ha uttrykt et sterkt ønsker for at klubben skal prøve å hente Fiorentina-midtbanespilleren Sofyan Amrabat etter hans suverene prestasjoner under verdensmesterskapet i 2022.

Amrabat viste verden hvilken toppspiller han er med noen imponerende oppvisninger for Marokko, som ble den første afrikanske nasjonen noensinne som nådde semifinalen i et VM.

RIO: – Må forlate United i januar!

Liverpool skriker etter å styrke seg på midtbanen akkurat nå, og Corriere dello Sport antyder at Klopp skal være den som presser hardest på for signeringen av Amrabat.

Klopp sa på pressekonferansen før dagens kamp at klubben ikke vil bruke penger som i monopol, men om den rette muligheten kom, som med Gapko, vil de slå til. Fiorentina skal kreve rundt 44 millioner pund for Amrabat, en pris Liverpool garantert vil forhandle om hvis de innleder samtaler om spilleren.

Det kommer til å bli vanskelig for Fiorentina å beholde 26-åringen, men Liverpool kan få konkurranse fra Tottenham, Barcelona og Sevilla i kampen om afrikaneren.

Nærmer seg: Presser på for å få en av VMs største stjerner til Premier League

Amrabat vil definitivt være en nyttig spiller for de røde, og de fleste fans ville garantert være glade for å se den marokkanske landslagsspilleren komme til Anfield. Og kan langt på vei avlaste Fabinho og Henderson med grovarbeidet på midtbanen og fylle skoene til Georginio Wijnaldum som enda ikke har blitt erstattet på Anfield.

Det kan være på høy tid da flere mener at Liverpools problemer på midtbanen startet da nederlenderen forlot Merseyside for en benketilverselse i PSG.