Modric gir ikke plass for unggutta. (foto: real, twitter)

Martin Ødegaard var spilleren som skulle inn og ta over rollen til Luka Modric på Real Madrids midtbane. Kroaten viste ingen tegn til å ha nådd høyden, Real fortsatte å gi Modric tillit på kampdag og Ødegaard trakk klokelig til Arsenal og Premier League. Hadde nordmannen blitt værende for å kjempe seg til plass hos kongeklubben, måtte han defintivt ha smurt seg med tålmodighet. Luka Modric nekter å gi seg.

Etter suksessen i VM-sluttspillet ga Modric beskjed om at han fortsetter på det kroatiske landslaget, i første omgang til etter Nations League Final Four i sommer. 37-åringen har heller ingen planer om å gi fra seg plassen hos Real. Ifølge Marca har Modric siktet seg inn på sin 12. sesong hos La Liga-giganten. Selv om det ikke skal ha vært noen forhandlinger, sees forlengelsen nå på som en ren formalitet. Carlo Ancelotti har vist han ser ingen grunn til å tvile på sin Modric når det nærmer seg kampdag.

LES: Klopp vil ha inn en viktig signering til januar!

Ifølge Marca har Modric takket nei til tilbud fra MLS og Ronaldos saudia-arabiske klubb, kroaten akter å ta også neste sesong på San Bernabeu.

Modric gjør smart i å bli på sin post der han han fortsatt ruler, Martin Ødegaard tok valget som reddet ham fra en tilværelse i skyggen av Modric og premieres som kaptein for Premier Leagues beste klubb.