Arteta skal ha de siste detaljene på plass. (foto: arsenal, twitter)

Mens Shakhtar Donetsk skviser et overivrig Arsenal på jakt etter Mudryk og bud på rundt 600 millioner skal være avslått, jobbes det med en «rimelig» midtbaneforsterkning som kan gi ekstreme resultater.

Vi har tidligere vært småskeptiske da Man United var sterkt linket til Adrien Rabiot, med seg i kjølevannet har franskmannen en historie med bråk – og en rimelig intens agentmamma. Etter VM-sluttspillet kan vi ikke lenger forsvare usikkerheten rundt 27-åringen. Rabiot viste igjen hva han er god for når fokuset er på ball, medspillere, motspillere og motstandernes må. Til tider outstanding for verdens nestbeste landslag!

LES: Manøvrerer seg forbi tilbud fra MLS og Ronaldos klubb – kun det beste er bra nok for 37-åringen

Ifølge Teamtalk har Arteta sterkt behov for backup og push på den sentrale midtbanen for Partey og Xhaka. Selv om de to spillerne har gjort sitt til at the Gunners er i posisjon til å vinne Premier League for første gang på 19 år, skal Arteta ha gjort det klart at han trenger en spiller med erfaring, som han kan være trygg på ved skade eller karanter.

Youri Tielemans har vært linket til en Arsenal-overgang i sommer, men ifølge ulike italienske medier skal fokuset ha blitt rettet mot Rabiot. Ifølge Calciomercato er avtalen om Rabiot-overgang til Emirats snart på plass, der den franske VM-finalisten øker lønna fra 134 000 pund hos Juve til rundt 150 000 pund i Premier League. Med kontraktsutløp i sommer, nevnes overgangssum på rundt 12 millioner pund for at Juve skal slippe Rabiot et halvt år før tiden.

LES: Marca: Nå er det Sergio Ramos sin tur – tilbud ligger klart på bordet