Edin Dzeko

Roma kaptein og stjerne Edin Dzeko «Den bosniske diamanten» har kjempet en stillingskrig mot manager Paulo Fonseca. Det var for noen uker siden, og det så ut som om Dzeko ville forlate klubben i januar, men overgangsvinduet er for lengst stengt og lagkapteinen blir i klubben.

Klubbens toppsjefer tvang igjennom et forsoningsmøte mellom Fonseca og Dzeko, et møte som ga et positivt resultat, eller som Roma skrev på sine sider: «Partene fikk luftet sine meninger».

Les: Argentinsk avis: Cavani dropper Manchester United

Innsatsen etter møtet for snart en måned siden var positivt og Edin Dzeko var tilbake på banen, tilsynelatende motivert og i slag. – Dzeko som har vært ute med skade et par uker skal være klar igjen til dyst til søndagens bortemøte mot Parma i Serie A. På spørsmål om han også var klar til torsdagens Europaligakamp mot Sjakhtar Donetsk var manageren mer ullen i sitt svar.

Corriere dello Sport skriver at til tross for at 34 åringen har fått luftet sine frustrasjoner og at Roma ligger godt an i Serie A på en fjerdeplass går veien garantert videre i sommer. – Ti ville hester kan ikke få han til å bli!.

Denne sesongen har Dzeko scoret åtte mål og to assist på 20 opptredener. – I vinter var Juventus, Inter Milan og West Ham frempå med sin interesse, men de ble alle avist av Roma, som tydeligvis ville poengtere at det var de som satt med alle kortene.

Les: Tottenham. Wales. Mourinho. In that order