(foto: juventus, twitter)

Vi er tilhenger av å stå ved valg man er overbevist om var riktig. Ed Woodward har gitt Solskjær rom nok til å gjøre jobben, Tottenham snudde ryggen til Pochettino ved første motgang. Chelsea fikk skjelven og dyttet Lampard tilbake til historiebøkene som spiller. Nå venter fotballverden på om Juventus er kylling.

Juventus-eierne og supporterne har som PSG tatt den nasjonale serietittelen som en selvfølge. Ni sesonger på rad har Serie A-trofeet blitt busset til Torino. Dermed har Juve-managere blitt vurdert etter suksess/manglende suksess i Champions League.

Les: Utnytter krise: Bruker pengemakta for å hente Romelu Lukaku

Conte, Allegri og Sarri klarte det nesten, men i Torino premieres det ikke for deltagelse i semifinaler eller finale. Denne sesongen er Juventus ute av tittelkampen i Serie A. Andrea Pirlo ble løftet opp fra U23-laget for å forvalte arven etter Sarri, nå er fotballikonet ute å kjøre.

Porto kan sende Juventus ut av Champions League allerede i 8. delsfinalen.

På mandagens pressekonferanse fikk Pirlo selvfølgelig det uungåelige spørsmålet. Blir det sparken med tap mot Porto?

-Hvis jeg trodde det, ville jeg ikke være her… Klubben beslutter fremtiden min, alt etter hvordan resultatene kommer. Jeg jobber fra dag til dag, og jeg kjenner både mitt og klubbens prosjekt, sier Pirlo ifølge Goal.

Da gjestår det å se om Den Gamle Dama er kylling. Vi mener Pirlo trenger en Ed Woodward.

Les: Argentinsk avis: Cavani dropper Manchester United