Som vi digger dette bildet. Lukaku drar nå inn rundt 180 million kroner i året utenfor Serie A.

Det er en spiller som Inter Milan manager Antonio Conte absolutt ikke har lyst til å selge, det er selvsagt også den spilleren som kan bringe mest penger inn i en meget slunken klubbkasse.

Romelu Lukaku har i Serie A funnet tilbake til formen han hadde i Premier League før overgangen til Manchester United, han bøtter inn mål og blir pekt på av italienske presse som den viktigste enkeltårsaken til at Inter Milan leder Serie A. – Inter Milan har helt sluttet å gi fra seg poeng og leder etter gårsdagens 1 – 0 seier mot Atalanta med seks poeng ned til AC Milan.

Les: Coman-spillet hos Bayern München er i gang

Coronapandemien plager seriøst økonomien til klubbens kinesiske eier, men den ser ikke ut til å plage eierne til den franske storklubben Paris Saint-Germain. Calciomercato skriver at PSG manager Mauricio Pochettino er lovet å få alt han peker på i sommer bare de tar igjen de to poengene som gjenstår opp til serieleder Lille. På Pochettino sin liste Romelu Lukaku.

Sammen med Christian Eriksen er den belgiske spissen Inter Milans best betalte med 7,5 millioner euro i året. Klubbens eiere skal være villige til å selge for rett pris, både for å spare lønn og hente inn litt overgangspenger. Også Manchester City skal være svært interessert noe som kan drive opp prisen fra 90 millioner euro som Transfermarkt estimerer hans verdi til.

Les: Tottenham. Wales. Mourinho. In that order