Raheem Sterling

Raheem Sterling er etter alle solemerker på vei bort fra Manchester City. – Det har så langt vært snakk om klubber i Spania og Italia, men nå ser det ut til at han kan bli i Premier Laegue. Ifølge The Athletic er Chelsea interessert i å signere stjernen, som har ett år igjen av kontrakten, denne sommeren og spilleren skal selv ha forhørt seg om hvordan livet er i London-klubben.

Nå i følge The Telegraph har Chelsea tatt et skritt til i retning av å få til en overgang. Manager Thomas Tuchel har kontaktet Sterling for å overbevise ham at klubben satser med nye eiere. Kilder forteller avisen at Chelsea nå forbereder et åpningsbud på 27-åringen, som Manchester City verdsetter til godt over 600 millioner kroner.

Les: Wayne Rooney har gitt absolutt alt, men nå er batteriet tomt

Lokalavisen Manchester Evening News hevdet tidligere denne uken at Sterling vil ta en avgjørelse om fremtiden før Manchester City drar på pre-season camp i USA i midten av juli.

Totalt har Raheem Sterling scoret 131 mål og 95 målgivende på 339 kamper i City-trøya siden han ble rekruttert fra Liverpool i 2015. Merittlisten inkluderer også 77 landskamper med England.

Les: Goal: Tottenham klar med bud på Harry Kane-erstatter