Timo Werner og Christian Pulisic

Sky Sports melder at Chelsea ønsker å kjøpe den 22 år gamle nederlandske superstjernen Matthijs de Ligt fra Juventus. Da den den gamle dame kjøpte backen fra Ajax for 85 millioner euro sommeren 2019 var det mange som reragerte på prisen, spesielt da De Ligt hadde store tilpasningsproblemer til langt ute i første sesong.

Chelsea er i ferd med å sette verdensrekord for en forsvarsspiller og vil møte utkjøpsklausulen på 120 millioner euro, men alt vil ikke komme i form av penger.

Juventus manager Massimiliano Allegri har tenkt til å vinne Serie A og han har Matthijs de Ligt som et av sine sterke kort. Skal et salg gjennomføres vil det være for utkjøpsklausul og ikke en krone under.

Les: Bodø/Glimt selger keeper Joshua Smits

Nå melder Tuttosport at Chelsea er klare til å tilby penger pluss Timo Werner (26) og Christian Pulisic (23) i bytte mot de Ligt, noe som Juventus burde ha takket nei til. Torino-klubben skal ha minst 100 millioner euro (litt over en milliard) i penger, selv om en spiller er inkludert i avtalen.

Det gjenstår å se om Chelsea er villige til å betale beløpet som Juventus krever. Thomas Tuchel har allerede mistet Antonio Rüdiger og Andreas Christensen og har derfor stort behov for nye midtbanespillere.

Les: Smeller 300 millioner i bordet for Arsenal-spiller

Chelsea har også blitt koblet til Sevilla-forsvareren Jules Koundé.