Thomas Rekdal

Det var stor ståhei og masser av godord da Thomas Rekdal for et år siden dro kom til VfB Stuttgart fra 1. FSV Mainz 05 II. Fredrikstad talentet ble omtalt som «Thomas er en veldig intelligent, teknisk svært talentfull spiller som finner lekne løsninger, spesielt under press, og hans evner passer veldig godt inn i vår spillfilosofi» av direktør Thomas Krücken.

Thomas Rekdal som har en haug av aldersbestemte landskamper for Norge, mange av dem med kapteinsbind ønsker seg mer spilletid sammen med voksne. Stuttgart har fortsatt en U foran når de tenker på Rekdal.

Nettavisen skriver at Odd har blitt enig med Stuttgart om et kjøp, uten at de har snakket om sum. Transfermarkt som ikke har oppdatert verdien siden i fjor mener den står på en million, vi tror nok Odd må ut med mer.

Les: Jose Mourinho har fått Cristiano Ronaldo budsjett

Thomas Rekdal kommer fra en kjent fotballfamilie, pappa Sindre Rekdal som nå er trener i Fredrikstad har spilt for Molde og var utenlandsproff i Belgia. Sindre sin bror Kjetil Rekdal leder for øyeblikket et Rosenborg-lag som roter rundt på midten av Eliteserietabellen.

Thomas Rekdal og Odd er ikke enda enige om de personlige betingelse.

Les: Fabregas ringes ned av tidligere trenere, men Premier League-ikonet har helt andre planer