Renato Sanches

Pengemakta rår, og nå som Paris Saint-Germain eierne tjener mer penger enn noen gang på salg av gass har de funnet en løsning hvor de enkelt kan bråke rått med penger uten å komme i trøbbel med Uefa og deres krav om balanserte regnskap. – Samtidig som verdens kryptovalutaer raser holder PSG tokens seg på samme høye nivå som den gjorde etter de innlemmet Lionel Messi.

Det blir spennende å se om Real Madrid gjennom La Liga vinner frem med kravet om å rive opp forlengelsens kontrakten til Kylian Mbappe (Som blant annet er lønnet gjennom PSG-Tokens) og overgangen for Erling Braut Haaland til Manchester City.

Vi følger selvsagt saken og registrerer at Paris Saint-Germain fortsetter å bruke penger. Portugal -og Lille stjerne Renato Sanches var allerede i praksis AC Milan spiller. Den 24 år gamle midtbanespilleren skal ha kommet til enighet med AC Milan om personlige betingelser for flere måneder siden. – Det eneste som gjenstod var at Lille og AC Milan ble enige om en overgang.

Les: Jose Mourinho har fått Cristiano Ronaldo budsjett

15 millioner euro lå på bordet, men før Lille rakk å akseptere budet kom i følge Le 10 Sport og RMC Sport Paris Saint-Germain i mellom og doblet budet fra AC Milan.

De regjerende Serie A mestrene ser ut til å komme tomhendt hjem fra sitt raid i Ligue 1 og Lille. – De har ikke sjanse til å matche Paris Saint-Germain og den 22 år midtstopperen Sven Botman har også blitt dyrere etter Newcastle hostet opp en stor bøtte med diktatorpenger for nederlenderen.

Calciomercato skiver at alarmen har gått på San Siro og at AC Milan jobber på spreng etter billigere alternativer.

Les: Fabregas ringes ned av tidligere trenere, men Premier League-ikonet har helt andre planer