Lisandro Martinez og Lionel Messi

Av en eller annen grunn er ikke den argentinske midtstopperen Lisandro Martinez på lista til Manchester United manager Erik ten Hag over spillere som han bare må ha med seg fra Ajax. – Kan tenkes, i og med at ander har sagt nei takk til Old Trafford 24 åringen tidlig har gitt beskjed om at han ønsker noe annet.

Noe annet, i følge Sky Sports er ut til å være Arsenal. – Allerede i mai startet Ajax og Arsenal forhandlinger, men foreløpig er det ikke kommet frem til en enighet. – Dog er Martinez, Ajax og Arsenal alle enige at de ønsker en overgang.

Les: Fabregas ringes ned av tidligere trenere, men Premier League-ikonet har helt andre planer

Lisandro Martinez som har kontrakt med Ajax frem til sommeren 2025 har fått en prislapp på 500 millioner kroner, noe som er ganske nøyaktig 100 millioner mer enn Arsenal ser for seg å betale.

24-åringen ble kåret til årets spiller hos Eredivisie-mesterne sist sesong, han mener selv han er klar for noe større og Arsenal er midt i blinken.

Arsenal manager Mikel Arteta er en stor tilhenger av stopperen, som nå er oppe i sju kamper med det argentinske flagget på brystet.

Les: Renato Sanches overgangen til AC Milan var ikke i boks likevel