Thomas Lehne Olsen

Da den 30 år gamle spissen Thomas Lehne Olsen forlot Tromsø til fordel for Lillestrøm var det noe den nordnorske klubben merket med en eneste gang. Nå er eventyret på Åråsen over for denne gang Thomas Lehne Olsen er klar for det Dubai-baserte laget Shabab Al-Ahli.

For litt over en uke siden skrev vi i Sporten at en overgang var nært forestående og at sønnen til Uwe Rösler den 21 år gamle midtstopperen Colin Rösler er på vei inn.

Thomas Lehne Olsen forlater norsk fotball og Lillestrøm etter en fantomsesong i Eliteserien. Han scoret 26 mål for kanarifuglene 26 mål denne sesongen, ett bak toppscorer Ohi Omoijuanfo og hjalp laget til en fjerdeplass i comebackåret i den norske toppdivisjonen.

Les: Buffon: Juventus mistet sitt DNA «under» Cristiano Ronaldo

30-åringen fikk også sine første landslagsminutter i VM-kvalifiseringskampen mot Nederland i midten av november.

Transfermarkt mener at Shabab Al-Ahli betalte Lillestrøm 5 millioner kroner for Thomas Lehne Olsen.

Les: Fire spillere foran Erling Haaland på super speed-lista i Bundesliga

Vi skulle gjerne hatt med Thomas videre til neste år. Han har vært en viktig spiller for oss i flere år og har nettopp avsluttet en fantastisk sesong. Men sportsklubben har forståelse for at en spiller som har blitt 30 år og nå får mulighet for et utenlandsopphold, samtidig som at han kan legge seg opp litt ekstra til tiden etter at karrieren er over, ønsker å benytte denne muligheten. Lillestrøm Sportsklubb er en klubb som ikke vil stå i veien når en lojal spiller som Thomas får denne anledningen – vi ønsker Thomas og familien lykke til i ny klubb i et nytt land, sier styreleder Morten Kokkim til Lillestrøm sine sider.