I fjor sommer lykkes Manchester City kunststykket å hente venstreving Ferran Torres for bare 28 millioner fra Valencia samtidig som flere andre klubber, inkludert den røde delen av Manchester var villige til å betale vesentlig mer. – Det var tanken om å på spille for Pep Guardiola som gjorde at Ferrán Torres satte kjepper i hjulet for overgang til alle andre klubber.

Denne sesongen har Spania fristet mer enn enn å få spille for de lyseblå og da Barcelona tok kontakt var det hele ganske enkelt. I tillegg var Torres sin posisjon i klubben svekket, Manchester City satte engelsk overgangsrekord da de i sommer hentet venstreving Jack Grealish for 117,5 millioner euro fra Aston Villa.

Les: Bodø/Glimt har allerede funnet neste «Botheim»

Ferrán Torres har fullført overgangen fra Manchester City til Barcelona og har skrevet under en kontakt fram til sommeren 2027.

Barcelona skal ha betalt 55 millioner euro med med det gitt Manchester City en meget godt fortjeneste.

21-åringen vil bli presentert 3. januar etter at overgangsvinduet har åpnet.

Les: Fire spillere foran Erling Haaland på super speed-lista i Bundesliga

Barcelona opplyser at det er lagt inn en utkjøpsklausul i Torres-kontrakten på 1 milliard euro.

Torres forlater engelsk fotball etter halvannen sesong i Manchester City. Den spanske landslagsspilleren har de siste månedene slitt med en fotskade og står uten klubbkamper siden september.