Har gitt perfekte arbeidsforhold for argentineren. (foto: nyc fc, twitter)

Tidligere i desember løftet Ronny Deila MLS-trofeet for eierne City Football Group. I Manchester satt Pep Guardiola og trodde knapt det han var vitne til.

Med bare sekunder igjen på kampklokka i finalen utlignet Portland Timbers til 1-1 og tvang Deila og New York-gjengen ut i ekstraomganger. Disse endte målløse, og finalen skulle avgjøres på straffekonk. Her vant NYC 4-2 og sikret klubben sin første MLS-tittel.

Les: Newcastle skaper en helt ny dynamikk på overgangsmarkedet

Pep Guardiola var mektig imponert av det han opplevde som en enorm bragd av «lillebror».

-Vi så kampen på en restaurant, og vi kunne ikke tro det. Det var virkelig imponerende måten de taklet ekstraomgangene på. Når du har sluppet inn et mål med ti sekunder igjen før du skulle kunne bli champion og må ut i ekstraomganger, da kan du bli destroyed, begynner Guardiola til ESPN.

En spiller som spesielt imponerer City-manageren, er Valentin Castellanos. Argentineren har harmret inn 19 ligascoringer og tre i play offs denne sesongen. City Football Group har involvert Guardiola i prosessen med 23-åringen.

Les på Engelske klubber: Klubblegende John Terry på vei tilbake til Stamford Bridge

Maestro. (foto: city, twitter)

-Jeg mener han er en type som vil ta det neste skrittet i Europa. Hva jeg så da scouting department pratet med meg, sier meg at han en kvalitetsspiller og klar for neste skritt i Europa, vi får se hvor det blir, sier Guardiola ifølge ESPN.

castellanos. (foto. nyc fc,)

Ifølge ESPN er det brasilianere som er ført ute. ESPNs kilde hever New York City FC har fått inn et bud på 12,5 millioner dollar på «Taty» fra Palmeiras. Budet skal ha kommet i dagene etter MLS cupfinalen, men er ikke nok for å gi brasilianerne plass ved forhandlingsbordet. Ifølge ESPNs kilde er forventningene på 15 millioner og opp.

Les: Bodø/Glimt har allerede funnet neste «Botheim»

Under Ronny Deilas ledelse har Castellanos hamret inn 22 scoringer denne sesongen og gjort seg fortjent til prisen Golden Boot i MLS. Sorry, Palmeiras, dette lukter toppfotball i Europa.