Thomas Frank og Ivan Toney

Tidligere i dag ble Nottingham Forest-backen Harry Toffolo dømt til fem måneders betinget utelukkelse fra fotball for 375 brudd på bettingreglene. Han fikk tre måneder mindre enn Brentford-stjerne Ivan Toney som snart er tilbake i trening med troppen.

Suspensjonen varer frem til 17.januar 2024. – På hjemmesiden til Brentford forteller manager Thomas Frank de har en plan for å integrere den engelske spissen så fort som mulig. «Jeg er utrolig stolt av Ivan»

Les: Ten Hag sender en spiss albue mot Solskjær

Ivan Toney ble i mai idømt en utestengelse på åtte måneder etter å ha innrømmet 232 brudd på FAs spillregler mellom februar 2017 og januar 2021. Han ble også bøtelagt 50 000 pund og advart om å begå fremtidige lovbrudd mot FAs spillregler.

Toney får derfor ikke spille før 17. januar 2024. Men fra 17. september kan han begynne å returnere til lagtrening, det vil si mandag neste uke. I forkant av toppscorerens retur har Brentford publisert en tekst på nettsiden sin i forkant av reintegreringen av Toney på treningsfeltet.

LES: Gikk for et historisk spiller-ran hos Barcelona

– Han er velkommen til å bli med på laget. Vi har lagt en plan for ham for de neste 16 ukene som vil endre seg etter hvert som vi nærmer oss hans retur, sa Brentford-manager Thomas Frank til nettstedet og fortsetter:

– Dette gir oss et løft. Vi skulle selvfølgelig gjerne ha brukt ham, men det er dessverre ikke mulig. Jeg er utrolig stolt av Ivan. Reisen han har vært på, utholdenheten han har vist og fremgangen han har gjort. Han burde være et forbilde for mange fotballspillere etter alt han har vært gjennom.

Toney har blitt kreditert med 68 mål og 21 assists på 124 kamper for Brentford