Frenkie de Jong i fin flyt

Nesten en milliard koster det Manchester United å hente Frenkie de Jong til Old Trafford og det er før de personlige betingelsene og bonuser er på plass.

The Telegraph melder at Barcelona har akseptert et bud fra Manchester United på omtrent 1 milliard kroner. Frenkie de Jong ønsket helst å bli værende på Camp Nou, og hvis han skulle selges måtte det være til en klubb som faktisk var kvalifisert til Champions League.

Manchester Uniteds nye manager Erik ten Hag, som var manager i Ajax da Frenkie de Jong virkelig fikk sitt gjennombrudd ser på det som essensielt å styrke midtforsvaret etter at kaptein Harry Maguire virkelig har skuffet denne sesongen.

Les: Sky Sports: Der kom tilbudet til Jesse Lingard

Frenkie de Jong som for er par uker siden kunne fortelle han var smigret over interessen fra Manchester United skal ha vært på glid de siste dagene og «godtatt» å spille for Manchester United. Vi regner med at lønna som tilbys er mer enn ok!.

Barcelona manager Xavi Hernadez flere ganger uttrykt ønsket om at De Jong blir i klubben, men på den ande siden de trenger pengene hvis de over hodet skal kunne hente inn noen nye.

HER HAR DU DE BESTE ASSISTENE I PREMIER LEAGUE 2021/22

LES: Ble hyllet av Haaland som en av de største i verden – er nå i skikkelig clinch med Dortmund