Steve Cooper tar ingen sjanser, vet sisteskansen kan avgjøre.

Nottingham Forest eier Evangelos Marinakis har lovt økt finansiering denne sommeren og hvis de klarer å holde plassen i Premier League denne sesongen enda mer og bedre forhold fremover. «The Reds» som har ikke vært i Premier League siden 1998/1999 sesongen satser tung på å bli.

Den tidligere Liverpool-spissen Taiwo Awoniyi er allerede rekruttert og på søndag meldte Sky Sports om ytterligere to spillere Forest som er på jakt etter.

Den første er Liverpools høyreback Neco Williams, (også landslagsback for Wales), som brukte andre halvdel av fjoråret på lån fra Nottinghams Championship-rival Fulham. Fulham har også rykket opp denne sesongen de sies å ha interesse i høyrebacken også. Liverpool krever 20 millioner pund for Williams.

Les: Sky Sports: Der kom tilbudet til Jesse Lingard

Nottingham ønsket seg opprinnelig at Djed Spence, som i fjor var på lån hos Nottingham fra Middlesborough, ikke ser ut til å kunne kjøpes, han ønsker seg i stedet Tottenham.

Den andre spilleren klubben jakter på er Wolverhamptons midtbanespiller Morgan Gibbs-White, som var på lån hos en annen Championship-rival, Sheffield United, forrige sesong. Midtbanespilleren har spilt under Nottingham-manager Steve Cooper i Swansea tidligere og kjenner treneren godt.

For Gibbs-White nevner imidlertid ikke Sky Sports hvor mye en avtale vil koste, men at interessen sies å være stor.

LES: Ble hyllet av Haaland som en av de største i verden – er nå i skikkelig clinch med Dortmund