Trenger en klubb som "skjønner ham". (foto: united, twitter)

Jesse Lingard har sine siste dager som United-spiller. Med VM-sluttspillet noen få måneder unna, men plassen i VM-troppen godt utenfor rekkevidde, har spilleren en solid jobb foran seg hvis han ikke skal se sluttspillet fra pub krakken. Dermed blir klubbvalget avgjørende for Lingard.

Velger 29-åringen en klubb som betaler best og kan friste med tittelsjanser, men som henviser Lingard til benken, er dette løpet kjørt. Denne uken kom tilbudet Lingard bør si ja til.

LES: Ble hyllet av Haaland som en av de største i verden – er nå i skikkelig clinch med Dortmund

West Ham forsøkte seg forrige sommer etter det suksessfulle leieoppholdet til Lingard (9 scoringer og 5 assists på 16 kamper), men Solskjær overbeviste spilleren til å bli på Old Trafford. Solskjær forsvant, Lingard fikk aldri mulighetene han var lovet.

AC Milan og Zlatan har vært på Lingard for å ta turen til Serie A, men med fattige 2000 spilleminutter fordelt på de siste to sesongene, er Lingard neppe klar for å spille seg rett inn på førsteelleveren til de regjerende seriemesterne.

Ifølge Sky Sports har Lingards representanter nå fått tilbudet fra West Ham. Vi kan ikke annet enn si: Just do it! David Moyes digger spilleren, West Ham har sett hva han kan utrette for laget når han får muligheten, og 29-åringen passer perfekt inn i spillet til Moyes.

LES: Gareth Bale kickstarter karrieren

Vårt råd er gratis, men godt: Signer, og kom i gang med preseason så kjapt som mulig!