Har aldri sagt noe om Real. Zidane er definitivt mannen.

José Mourinho har visstnok mottatt en rekke jobbtilbud etter han før jul fikk sparken i Manchester United, det mest spektakulære ville gjøre «The Special One» til verdens best betalte manager.

José Mourinho har avslått et tilbud på rundt én milliard kroner for å bli ny manager i kinesiske Guangzhou Evergrande, skriver Sky Sports.  – Det kinesiske Super League-laget hvor Kinas nest rikeste mann er aksjonær var klar til å gi den tidligere Manchester United og Chelsea sjefen 28 millioner euro pr sesong pluss bonuser.

Les: Jack Ma, Kinas nest rikeste mann gir 1,2 milliarder kroner til kvinnelandslaget

Og Sky Sports la til at Mourinho selv hadde blitt tilbudt muligheten til å velge lengden på kontrakten hans, men tilbudet var på tre år, noe som utgjør mer enn en milliard kroner.

Mourinho møtte Evergreen-gruppens leder Xu Jiayin i april om muligheten for å styre det kinesiske laget. Den Inter Milan, Chelsea, Real Madrid og Manchester United manageren var smigret av interessen fra klubben, men takket nei.

«Jeg har mange kvaliteter, og en av dem er å respektere andre klubber og deres ledelse,» sa han.

«Jeg har aldri snakket som» denne klubben ville ha meg, de kontaktet meg. »

«Da jeg forlot Manchester United i desember, tok jeg straks beslutningen jeg vil jobbe fra sommeren. Jeg håper å være tilbake til jobb i juli i et prosjekt jeg virkelig liker.»

«Special One» fortalte Sky Sport Italia at han selv ville være åpen for ideen om å gjøre en «fantastisk» retur til Italia. «I fremtiden, alltid fotball, og alltid et høyt nivå. Italia? Kan være en mulighet,» sa han.