Det heldig bilde av Donald Trump

Fotball VM for kvinner i Frankrike vil markere begynnelsen for at vi slutter å omtale kvinnefotball som kvinnefotball og står igjen med fotball. -Interessen har vært enorm, spillernes prestasjoner på banen upåklagelig og flere nye fotballstjerner er født. 

Finale: USA – Nederland 2-0

VM sin store spiller var Megan Rapiones som i tillegg til å være en fantastisk god fotballspiller ikke har et gram med respekt for USAs president Donald Trump. – Trump er som en drittunge som angriper alle som ikke 100% digger alt han gjør og sier. Han har selvsagt benyttet seg av Twitter for å rakke ned på både kvinnefotball og Megan Rapiones spesielt.

Les: Zlatan Ibrahimovic har ydmykt plukket ut tidenes beste lag

Det amerikanske landslaget skal pr tradisjon inviteres til det hvite huset for å gratuleres av presidenten, Rapiones og de andre på gull-laget har ingen interesse av å gratuleres av en president de ikke respekterer. – Donald Trump hater dem for det i tillegg til å være kvinner som han hater på generelt grunnlag.

Les: Årets suksess gjør at FIFA-presidenten vil utvide fotball-VM for kvinner

Megan Rapiones var tidlig ute med å «ta kneet» under nasjonalsangen som en protest mot politivold som Colin Kaepernick startet, en protest som Donald Trump og det Republikanske partiet lyver om at handler om respekt for flagget og forsvaret.

Les: Amnesty International: Hedrer NFL-quarterback Colin Kaepernick

Det er kampen for likeverd som har fått presidenten til å tenne på alle pluggene. – Det er klart det passer dårlig for en mann som voldtar, er en rasist og løgner.

Dronningen av VM i Frankrike er Megan Rapinoes. – Jubel var enorm da hun dukket opp på storskjermen under nasjonalsangen, hun scoret sitt sjette VM-mål og stemningen var elektrisk da hun ble tatt av banen noen minutter før slutt. Hun benyttet VM for å sette Donald Trump på plass og vi takker henne for det.

Rapinoe står igjen som finalens og VMs beste spiller, med VM-trofeet, USAs fjerde av åtte mulige.

Les: Bekreftet: Atletico Madrid har sin Filipe Luis-erstatter på plass

USA har eid fotball for kvinner siden VM-starten i 1991. Europeerne kommer, amerikanerne vinner. Laget er fulgt av titusenvis i Frankrike og en haug med millioner via TV-skjermen i hjemlandet.